Doc.gr

Ποιοί είμαστε

Πιστεύουμε ότι η υγειονομική περίθαλψη, στις μέρες μας, θα πρέπει να είναι απλή, εύκολη, και να συμβαδίζει με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Στην Alargo Systems, μία 100% ελληνική εταιρεία με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, ασχολούμαστε με την ανάπτυξη διαδικτυακού λογισμικού & πολυμέσων με εξειδίκευση στον χώρο της υγείας.

Το doc.gr είναι η υλοποίηση μιας σειράς ιδεών με πρωταρχικό σκοπό την γρήγορη και αποτελεσματική αναζήτηση επαγγελματία υγείας από τον ασθενή & τον άμεσο προγραμματισμό ραντεβού με απόλυτη ασφάλεια.

Ο στόχος του doc.gr είναι να παρέχει μια βάση δεδομένων ιατρών και επαγγελματιών υγείας από κάθε περιοχή της Ελλάδας και πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τις ώρες γραφείου τους. Επίσης δίνει την ευκαιρία στα μέλη να παρέχουν ιατρικές πληροφορίες και να μοιράζονται τις εμπειρίες και τις απόψεις τους με άλλους. Το κοινό στο οποίο απευθύνεται το doc.gr είναι ασθενείς και επαγγελματίες υγείας. Για τους ασθενείς προσφέρουμε μια βάση δεδομένων ιατρών και επαγγελματιών υγείας και για τους ιατρούς την ευκαιρία να γίνουν μέλος της κοινότητας μας και να δημιουργήσουν τη δική τους σελίδα. Επίσης για τους ιατρούς είναι διαθέσιμες και κάποιες υπηρεσίες επί πληρωμή.

Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2017